Hos Classic Car lagerfører mere end totusinde reservedelsnumre, primært til Triumph og Austin Healey.

Sliddele indenfor kategorierne:

Bremser

Koblinger

Udstød

Dynamoer/generatorer

El dele, lygter og pærer m.m.

leveres fra dag til dag eller kan afhentes på vores adresse.

Vi har tillige på lager de pladedele, der erfaringsmæssigt bliver udskiftet ofte.

I forbindelse med større restaureringsprojekter giver vi gerne råd og vejledning, ligesom vi også udarbejder tilbud med udspecificerede priser på dele, der indgår i projektet.

Kalecher, tonneauer, tæppesæt og indtræk lagerføres i mindre udstrækning. Vi giver gerne tilbud på disse dele og har specialiseret os i at levere komplette indtræk, bestående af Trim Kit, Tæppesæt og Sæder både Foam Kit og overtræk i læder eller vinyl. Komplette indtræk leveres til alle TR biler, Austin Healey og Jaguar E-Type, alle modeller. Indtræk og tæppesæt fremstilles hos en specialvirksomhed i England, der har mange års erfaring med fremstilling af indtræk til disse klassiske biler. De besidder korrekte skabeloner, der tilsikrer,at korrekt pasform og original udseende opnås. Kvaliteten er selvfølgelig i top. Der må påregnes leveringstid for de fleste produkter.

Brugte reservedele og udgåede reservedele. Vi har rigtig mange forskellige reservedele, der er udgået og derfor vanskelige at få fat i. Ligeledes har vi et stort lager af brugte reservedele af den kategori, der godt kan anvendes i brugt udgave. Ofte er de originale dele af en bedre kvalitet end de ny fremstillede. Har du et problem kan vi forsøge at hjælpe dig ved evt. at finde de dele, du lige netop står og mangler i vores brugtlager beholdning.

Reservedelskataloger udleveres gratis til kunder, skal de sendes betales for portoen.

 

Comments are closed.